VI TILBYDER

Professionel IT-drift & service til fast pris


Lad os tage det fulde ansvar for Jeres IT-installation, og håndtere bruger mæssige udfordringer.


Vores koncept passer bedst til virksomhedstørrelser fra 15-200 brugere. Vores konsulenter har længerevarende erfaring indenfor IT-drift af Microsoft, Mac og Linux miljøer.


En aftale med os bygger på et fast budget, der dækker den brede løbende support og softwaremæssige vedligeholdelse af den eksisterende hardware. I aftalen gives der plads til udvidelser indenfor en given ramme, uden det får indflydelse på det månedlige driftshonorar. Aftalen inkluderer telefonisk- og remote support, samt faste besøgsdage, overblik via det web baserede kundecenter, udformning af beredskabsplaner, reetableringsværktøjer og overvågning af centrale servere.


Proaktiv håndtering af jeres IT-installation

Alle computere, printere og andet udstyr registreres ved opstart/løbende, vi benytter automatiserede scripts hvor det er muligt - På den måde får i (og vi) kortlagt jeres installation og kan nemmere yde support, samt forebygge eventuelle problemer.


IT-specialister til specielle behov

Via vores tætte samabejdspartnere og netværk, råder vi tillige over en række IT-specialister, der kan hjælpe jer med næsten ethvert problem i måtte have, kontakt os hvis i er "kørt fast" i en problemstilling.


GDPR beredskabsplaner

Vi hjælper jer med at udarbejde en samlet beredskabsplan, så i er forberedt på evt. nedbrud/dataleak m.v.. Beredskabsplanen beskriver den overordnede organisering i forbindelse med en evt. krisesituation, og gør jer (og os) i stand til at agere hurtigt.


3-2-1 Remote backup

Hvis i vil  sikre jeres data 100%, kan vi tilbyde remote backup jeres interne servere og computere. Vores 3-2-1 backupsystem, omfatter tillige offline version af jeres data.


Hos os bliver du ikke bundet på hænder og fødder

Vi er sikre på at du bliver tilfreds med både økonomi og service, og skulle du alligevel ønske det, kan du opsige aftalen med kort varsel.


Meget mere end bare drift og service

Alle opgaver og projekter håndteres i et centralt webbaseret værktøj, som i daglig tale kaldes kundecenteret. Som kunde får du tildelt et login til kundecentret, der giver mulighed for at følge igangværende sager, få overblik over, hvilke enheder du har i dit netværk, samt hvilken software der kører på den enkelte arbejdsplads.

 • Flinke og dygtige konsulenter

 • Overblik over hardware og software


 • Fjern support


 • Beredskab og tilkald


 • Backup og recovery


 • Overvågning af ressourcer og processer


 • GDPR beredskabsplaner


 • Overblik via kundecenter


 • IT-specialister


 • Fast månedlig ydelse


 • Kort binding

Serverdrift & Cloud hosting


Vores ekspertise ligger indenfor Nexu Private/Public cloud løsninger, Microsoft Azure, Microsoft 365 m.fl.


On premise eller i skyen

Vi kan supportere jeres nuværende interne servere, eller tilbyde at flytte jeres fysiske servere til vores datacenter i Glostrup - Vi kan også migrere jeres data til private virtuelle servere i vores professionelle multitenancy cloud løsning, der tilbyder fuld sikkerhed, variable ressourcer, overvågning, 3-2-1 backup og automatiseret opdatering.


ISAE 3000/3402 certificeret datacenter

Dine data er sikret i et sikkert Tier 3-datacenter beliggende i Danmark hos Sentia som er ISAE 3000- og ISAE 3402-certificeret. Vi bruger seneste firewallteknologi og udfører også kontinuerligt tests for at sikre, at systemet er opdateret med hensyn til datasikkerhed.


Overvågning 24/7/365

Vi overvåger vores servere døgnet rundt hele året. Skulle uheldet være ude så er vi klar til at løse problemet med det samme.


Professionelt hardware konfiguration

Når der skal anskaffes hardware til et datacenter, kan der, som med alt andet, vælges forskellig prisklasser og kvalitet. Vores Nexu datacenter er udelukkende bestykket med højeste kvalitet fra IBM, Cisco m.fl., hvilket både sikrer dine data og minimerer fejl/nedbrud, med efterfølgende problemer og arbejde for vores konsulenter. • Fleksible variable ressourcer
  Virtuelle servere kan nemt, hurtigt og løbende konfigureres til jeres behov. Det betyder at du hverken behøver betale for mere end du har brug for - eller - døje med performance problemer.


  • Fuld overvågning

   Vi udfører konstant overvågning og proaktiv fejlretning.


  • 3-2-1 Backup
   Med 3-2-1 backup, inklusiv off-line backup, opnår i stort set 100% sikkerhed mod hacker angreb, f.eks. kryptering af jeres data.  IT-sikkerhed


  Lad os hjælpe dig med at sikre og beskytte dine data via antivirus software, 2 faktor godkendelse, sikker mail og malware beskyttelse.


  Vi er specialister i IT-sikkerhed.

  Med udgangspunkt i de sikkerhedsmæssige udfordringer, der eksisterer, leverer vi skræddersyede løsninger og services på flere områder inden for it-sikkerhed, informationssikkerhed og compliance-krav. Løsningerne er baseret på best-of-breed producenter og bakkes til enhver tid op af branchens bedste rådgivere og konsulenter inden for it-sikkerhed.

  • Antivirus løsninger

   Det gælder om at holde øjnene åbne, fordi IT-kriminelle har mulighed for at skade eller snyde dig og din computer. Som i andre sammenhænge, er det vigtigt at beskytte sig. 


  • 2faktor sikkerhed

   To-faktor-godkendelse sætter en effektiv stopper for, at IT-kriminelle kan overtage dine vigtigste konti på nettet. Konceptet kender du allerede, for det er i princippet helt det samme, som når du logger ind med NemID. Den eneste forskel er, at koden bliver sendt til din telefon via sms.


  • Malware

   Anti-Malware scanner efter malware på din pc og sørger for at få renset helt ud, så du slipper for programmer som fx Cryptolocker, der krypterer dine filer og kræver kodeord for at låse dem op igen.


  • Sikkermail
   En “Sikkermail” er krypteret og signeret. Kryptering sikrer, at det kun er modtageren, der vil kunne læse e-mailen. Signering (underskrift) sikrer modtageren, at afsender er den, som vedkommende giver sig ud for at være, og at indholdet er, som da det forlod afsender.

  Apps & softwareløsninger


  Go-Cloud tilbyder ud over drift og hosting, en række Apps, softwareløsninger og softwareservice.


  Microsoft365 Officepakke

  Microsoft 365-officepakken indeholder et sæt apps, der hjælper dig med at holde kontakten og få noget fra hånden, læs mere her.


  HRMEasy ferie- og fraværshåndtering

  Få automatiséret fravær- og ferie processerne i din virksomhed - HRMEasy tilbyder nem og hurtig registrering samt godkendelse af al slags fravær og ferie via PC og/eller en smart web app.


  HRMEasy Whistleblower App

  Hvis i er mere en 50 ansatte, kan i med HRMEasy nemt etablere Whistleblower ordning i jeres virksomhed.


  HRMEasy Rekruttering

  Publicér ledige stillinger via jeres egen hjemmeside og håndtér nemt ansøgere/kandidater.


  HRMEasy HR-administration

  Håndtér nemt alle jeres HR-opgaver - HRMEasy omfatter brugervenlig funktionalitet til stort set alle HR-processer .. og få samtidig et uovertruffent overblik over din virksomheds mest værdifulde ressource – dine medarbejdere.  • Microsoft 365 Officepakke

   Microsoft 365 er markedets mest benyttede officepakke, og omfatter bl.a. Outlook, Word, Excel, PowerPoint & Teams.


  • HR-administration
  • Stamdata
  • Organisation
  • On/offboarding
  • Ferie og fravær
  • Dokumenter og e-mails
  • Udleverede effekter
  • Kompetencer
  • O.m.a.


  • Software service

   Hos Go-Cloud kan du få hjælp og support til specifikke systemer, integrationer eller udvikling. Vi råder over en række specialister inden for .Net, #C, Java, SQL, HCL Domino m.fl.


  PROCESSEN

  01.


  Analyse af omfang


  Sammen gennemgår vi jeres eksisterende setup, muligheder og behov. Efterfølgende  synliggør vi forskellige løsninger og økonomiske aspekter.


  02.


  Aftale udarbejdes


  Aftale omkring setup, migrering og økonomi udfærdiges og underskrives af jer og os.


  03.


  Opsætning


  Jeres nye setup lonfigureres og data migreres. Overvågning opsættes.


  04.


  Løbende service


  Jeres brugere og IT-administratorer supporteres via telefon og fjernsupport, hvis problemer skulle opstå, samt faste besøgsdage af vores konsulenter.


  HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL EN SPECIFIKT PROBLEMSTILLING?